Emblema eternitatii

Autor: Angela Corbett
Editura: Corint
Categorie: Fictiune
Produs: Emblema eternitatii
ID produs: 9786067933062

Emblema eternitatii de Angela Corbett – Descriere

O dragoste atat de puternica, incat nici eternitatea nu o poate distruge.Au trecut aproape patru luni de cand Evie Starling a aflat ca este o Urmaritoare cu puteri nemaivazute si de cand a reusit sa invinga Clanul lui Caleb din Rezistenta Daevos ai carui membri ii luau prizonieri pe ceilalti asemenea ei. Numai ca rapirile continua si, pe masura ce fortele raului reincep sa apara, Evie isi jura sa rezolve misterul disparitiilor. Aceia care ar trebui sa o ajute, Alex si Emil, sufletele sale pereche, complica totul impunandu-i sa inceapa sa se intalneasca, pe rand, cu fiecare.
Macinata de sentimente contradictorii, Evie trebuie sa faca fata si imaginilor dintr-o viata trecuta, amintiri care, in loc sa o ajute sa faca o alegere, incurca si mai mult totul.Pe masura ce lumea din jurul ei aluneca in haos, Evie trebuie sa infrunte umbre misterioase, un dusman malefic, dar si un adevar cutremurator.Va reusi, oare, sa isi accepte trecutul si rolul sau va alege sa ignore ecourile eterne?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Angela Corbett

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Emblema eternitatii de Angela Corbett

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *