1 / 2

2 / 2Autor: Mary Pope Osborne
Editura: Paralela 45
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Emotii pe scena
ID produs: 9789734726875

Emotii pe scena de Mary Pope Osborne – Descriere

Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le prilejul unor aventuri pe parcursul carora vor intalni creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite. Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria Portalul magic au realizat un lucru cu adevarat magic: au trezit pasiunea lecturii in milioane de copii din intreaga lume.
S-au vandut in zeci de milioane de exemplare si au devenit lecturi suplimentare obligatorii in majoritatea tarilor in care au fost traduse. Pentru ca fiecare mic cititor devine o parte din povestea lui Jack si Annie!EMOTII PE SCENAJack si Annie incep o noua serie de aventuri. De data asta, Zana Morgana ii trimite in cautarea unei magii diferite de a vrajitoarelor si magicienilor.
In numarul 21, cei doi frati ajung la Londra, in vremea reginei Elisabeta. In fata teatrului Globe, William Shakespeare le cere sa interpreteze rolul zanelor din noua lui piesa de teatru. Cum o sa se descurce eroii nostri?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mary Pope Osborne

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Emotii pe scena de Mary Pope Osborne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *