Enciclopedia spatiului

Autor: David A. Aguilar
Editura: Litera
Produs: Enciclopedia spatiului
ID produs: 9786063309328

Enciclopedia spatiului de David A. Aguilar – Descriere

Imbarca-te intr-o calatorie prin sistemul solar si aventureaza-te spre stele si dincolo de ele in aceasta enciclopedie spectaculos ilustrata a universului nostru.- Peste 70 de desene originale, special realizate, inclusiv imagini ale planetei nou descoperite langa Alfa Centauri si care ar putea gazdui viata- Extraordinare imagini fotografice ale inelelor lui Saturn, satelitilor lui Jupiter si stelelor din cosmos- Texte incitante, cu explicatii clare si fascinante, despre cele mai recente si mai mari descoperiri astronomice, de la materia intunecata la suprafata lui Marte- Un tur al sistemului nostru solar, cu cele 13 planete- Informatii suplimentare si un tabel cronologic al extraordinarelor descoperiri din istoria astronomiei- Un tabel cronologic al varstei universului si pozitia noastra in cadrul acestuia- Sfaturi privind observatiile astronomice – inclusiv desene reprezentand un binoclu, care iti vor indica unde si cum sa privesti pentru a vizualiza incredibilul decor spatialEnciclopedia spatiului te va uimi, prezentandu-ti tot ce vrei sa stii despre univers, si te va inspira sa descoperi mai multe!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de David A. Aguilar

Carti Editura LITERA

Carti din categoria

One thought on “Enciclopedia spatiului de David A. Aguilar

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Enciclopedia spatiului de David A. Aguilar? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *