Evita

Autor: Nicholas Fraser, Marysa Navarro
Editura: Corint
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Evita
ID produs: 9786067930337

Evita de Nicholas Fraser, Marysa Navarro – Descriere

Colectia Corint Istorie dedica un nou volum uneia dintre cele mai interesante personalitati feminine ale politicii si istoriei argentiniene prin cartea Evita. Viata secreta a Evei Peron de Nicholas Fraser si Marysa Navarro.„Povestea Evei Peron are toate ingredientele unei telenovele latino-americane: o fata saraca, nascuta intr-un orasel din provincia argentiniana, purtand stigmatul copilului din flori, pleaca din frageda tinerete la Buenos Aires pentru a-si cauta norocul ca actrita, ajunge amanta, iar mai tarziu sotia conducatorului tarii, pe care il salveaza de la sfarsitul prematur al carierei politice, apoi il secondeaza in consolidarea celei mai populare dictaturi din istoria Argentinei, transformandu-se ea insasi in ingerul saracilor si «mama a inocentilor». La sfarsitul povestii, fata blonda se stinge dupa o lunga suferinta, petrecuta de lacrimile si rugaciunile natiunii.” Alina Pavelescu„Autorii au separat adevarul de legenda care o infatiseaza pe Evita ca o sfanta sau ca o pacatoasa.
in acelasi timp insa, au analizat cu mare acuratete si rafinament politica argentiniana. Evita. Viata secreta a Evei Peron este o lucrare bazata pe fapte istorice, bine nuantata si captivant construita.” Kirkus Reviews„O cercetare fascinanta, inspaimantatoare, onesta asupra modului in care mitologia privata a reusit sa integreze o personalitate publica.” Cleveland Plain Dealer

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Nicholas Fraser

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Evita de Nicholas Fraser, Marysa Navarro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *