Evocari bisericesti

Autor: Dan Ciachir
Editura: Lumea Credintei
Categorie: Religie
Produs: Evocari bisericesti
ID produs: 9786068756233

Evocari bisericesti de Dan Ciachir – Descriere

Exista la Dan Chiachir, cunoscut indeosebi prin articolele si eseurile sale cu tematica religioasa, o latura de moralist care il facea pe criticul literar Mircea Platon sa-l considere „unul dintre marii observatori si evocatori ai supravietuirii Romaniei precomuniste (burgheze, taranesti, de mahala, de manastire) in Romania comunista.” Dan Ciachir a avut sansa intalnirii unor personalitati precum Parintele Staniloae, Petre Tutea, Alexandru Paleologu , care au lasat o urma in formarea sa. Dar figurile care domina cartea sunt cele monahale. De altfel, cel mai intisn capitol din acest volum de rememorari este consacrat unor manastiri, nu putin ela numar, care isi indeplineau din plin menirea in ultimul deceniu de regim totalitar ateu.
Exista, de asemenea, in paginile acestei carti si o suita de evocari postcomuniste, precum Invierea praznuita de Regele Mihai I la Manastirea Putna in anul 1992 – un moment cu adevarat istoric.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dan Ciachir

Carti Editura LUMEA CREDINTEI

Carti din categoria Religie

One thought on “Evocari bisericesti de Dan Ciachir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *