1 / 2

2 / 2Autor: Rainbow Rowell
Editura: Young Art
Categorie: Fictiune
Produs: Fangirl
ID produs: 9786068811512

Fangirl de Rainbow Rowell – Descriere

Toata lumea este fan al lui Simon Snow, dar Cath si Wren sunt cele mai infocate admiratoare ale lui, scriind propriile povesti despre magicianul adolescent. Fac asta cu pasiune, incercand sa se ascunda de problemele lor in universul fictiunii, unde totul este posibil. Desi gemene, cele doua fete sunt cum nu se poate mai diferite.
Parasite de mama si crescute de un tata in cautarea echilibrului sufletesc, ele trebuie totusi sa infrunte viata reala. Care le va desparti pentru un timp. Dar care le va invata cat de frumoasa poate fi studentia.
Si cat de mare este puterea iubirii. Iar Cath va descoperi ce inseamna sa devina scriitoare in toata puterea cuvantului.”Magia nu este iscata de baghete, ci de incredibila abilitate a lui Rowell de a construi relatii complexe, tulburatoare, intense, triumfatoare.” Booklist”O istorie amuzanta si duioasa despre maturizare, povestea unei scriitoare in cautarea propriei voci […]. Impresionanta, plina de autenticitate.” Publishers Weekly

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Rainbow Rowell

Carti Editura YOUNG ART

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Fangirl de Rainbow Rowell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *