Fantasmele in viata cotidiana

Autor: Julia Segal
Editura: Trei
Categorie: Psihologie
Produs: Fantasmele in viata cotidiana
ID produs: 9786064002969

Fantasmele in viata cotidiana de Julia Segal – Descriere

De-a lungul vietii, iubim si muncim, aducem pe lume copii si ii crestem, evitam unii oameni si ne apropiem de altii. Pe fundalul vietii noastre interioare ruleaza permanent fantasme inconstiente, care ne influenteaza perceptiile si modul in care gandim, simtim si actionam.In volumul de fata, Julia Segal aduce in prim-plan diferite fantasme care dau forma experientei vietii cotidiene, colorandu-ne intr-un anumit fel relatiile cu partenerul de cuplu, cu parintii, copiii, colegii si cu sefii si modelandu-ne atitudinea fata de evenimentele importante ale vietii – nasterea, imbatranirea, moartea, dezvaluindu-ne diferitele „povesti” in care suntem profund implicati, in care credem si care se desfasoara independent de constiinta sau intentiile noastre. Scrisa accesibil, bogata in exemple si ilustrari, cartea se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de profunzimile vietii psihice.
Si cladirile au o semnificatie profunda in fantasma. Fascinatia copiilor mici fata de interiorul si exteriorul corpurilor oamenilor din jurul lor poate ajunge fascinatie pentru componentele masinariilor sau interiorul cartilor, pentru biologie sau fizica, pentru astronomie sau arheologie (distanta in timp si distanta in spatiu sunt adesea identice in lumea noastra fantasmatica) si, poate intotdeauna, aceasta fascinatie poate ajunge preocupare fata de cladirile in care oamenii traiesc sau muncesc. Cladirea in sine, asemenea „corpului” muncitorilor din care oamenii fac parte, poate cu usurinta sa evoce fantasme legate de situatiile timpurii de a ingriji si de a fi ingrijit de o mama imensa de care depindem.Julia Segal este psiholog, membra a Asociatiei Britanice pentru Consiliere si Psihoterapie.
A predat psihanaliza la Universitatea din Manchester.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Julia Segal

Carti Editura TREI

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Fantasmele in viata cotidiana de Julia Segal

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Fantasmele in viata cotidiana de Julia Segal? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *