Fantoma din parcul de distractii

Autor: Felicity Everett
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Fantoma din parcul de distractii
ID produs: 5948489357008

Fantoma din parcul de distractii de Felicity Everett – Descriere

Nivel – AvansatiToata lumea s-ar astepta sa vada fantome intr-un loc numit „Trenul fantomelor”. Insa fantoma pe care Jake Hubbard o intalneste acolo nu este ca oricare alta…Aceasta colectie transforma povesti cunoscute in carti al caror text este usor de citit. Cartile sunt adaptate pentru trei niveluri (incepatori, avansati, experimentati) si abordeaza o multitudine de subiecte, in concordanta cu interesul si abilitatile fiecarui segment de cititori.Nivel – Incepatori – se adreseaza celor care au inceput sa citeasca.Nivel – Avansati – se adreseaza celor care au capatat incredere in capacitatea lor de cititori.Nivel – Experimentati – se adreseaza celor care sunt gata sa abordeze romane de lungime mai mare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Felicity Everett

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Fantoma din parcul de distractii de Felicity Everett

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Fantoma din parcul de distractii de Felicity Everett? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *