Feluri din carne gatite romaneste

Autor: Radu Anton Roman
Editura: Paideia
Categorie: Romania
Produs: Feluri din carne gatite romaneste
ID produs: 9786067481976

Feluri din carne gatite romaneste de Radu Anton Roman – Descriere

Despre bogatia bucatariei romanesti s-a scris si se va scrie incontinuu.Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectiea lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanestipreparate cu predilectie din carne.Sa nu va inchipuiti ca este o simpla carte de bucate, cum gresit pot intelege unii,ea este o carte care va va vraji prin povestire, stil, haz de care autorul face exces.Chiar daca le-ai preparat esti tentat sa le mai faci asa cum te indeamna RaduAnton Roman, iar de nu ai habar de „ciorba de raci”, de „zupa de chimen”vei vrea sa le incerci. Pofta buna!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radu Anton Roman

Carti Editura PAIDEIA

Carti din categoria Romania

One thought on “Feluri din carne gatite romaneste de Radu Anton Roman

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Feluri din carne gatite romaneste de Radu Anton Roman? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *