Femeia din Orient Express

Autor: Lindsay Jayne Ashford
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Femeia din Orient Express
ID produs: 9786064300867

Femeia din Orient Express de Lindsay Jayne Ashford – Descriere

Agatha Christie intr-o calatorie plina de secrete si mistere.Dezorientata din cauza unei casnicii nefericite, Agatha Christie se deghizeaza si urca in Orient Express. Dar, spre deosebire de Hercule Poirot, faimosul ei detectiv, ea nu poate dezlega misterele calatoriei.Trenul isi urmeaza drumul, pasagerii prind contur, trecutul ii insoteste neincetat. Si mai ales pasagerele au ceva de ascuns.
Prizoniere in nefericirea lor, toate femeile cunoscute in Orient Express isi pazesc strasnic secretele. Insa, pe masura ce trenul care se indreapta spre Orientul Mijlociu merge tot mai incet, vietile lor paralele ajung sa se intersecteze tot mai mult.Roman in care literatura de atmosfera se intalneste cu suspansul si mizeaza pe complexitate emotionala, Femeia din Orient Express pune sub lupa legaturile dintre femei, forta suferintei si puterea secretelor

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lindsay Jayne Ashford

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Femeia din Orient Express de Lindsay Jayne Ashford

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *