Femeia in fata oglinzii

Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
Editura: Humanitas Fiction
Categorie: Fictiune
Produs: Femeia in fata oglinzii
ID produs: 9786067794090

Femeia in fata oglinzii de Eric-Emmanuel Schmitt – Descriere

Trei femei, trei epoci. Ana traieste la Bruges in timpul Renasterii, Hanna, in Viena imperiala de la inceputul secolului XX, iar Anny, in Hollywoodul actual. Toate trei se simt profund diferite de contemporanii lor.
Si daca ele reprezinta una si aceeasi femeie?In secolul al XVI-lea, Anne, o tanara modesta din Bruges, fuge de acasa in ziua nuntii pentru a nu fi victima unui destin pe care nu si-l doreste. In Viena lui Freud, Hanna von Waldberg, rasfatata a lumii bune, isi paraseste sotul care o adora pentru a se descoperi pe sine cu ajutorul psihanalizei. Iar in zilele noastre, la Hollywood, Anny Lee, o actrita a carei frumusete nu e intrecuta decat de nevoia ei de a se autodistruge prin droguri si alcool, rupe tiparele industriei entertainment-ului si refuza stratagemele care ar transforma-o intr-un adevarat star.
Trei epoci diferite, pe care le unesc insa ipostazele unei femei libere, nesupuse, aflate in cautarea adevarului si a iubirii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Eric-Emmanuel Schmitt

Carti Editura HUMANITAS FICTION

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Femeia in fata oglinzii de Eric-Emmanuel Schmitt

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Femeia in fata oglinzii de Eric-Emmanuel Schmitt? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *