Fereastra fantastica

Autor: Lemony Snicket
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Fereastra fantastica
ID produs: 9786067882018

Fereastra fantastica de Lemony Snicket – Descriere

Draga CititoruleDaca nu ai citit niciodata nimic despre orfanii Baudelaire, inainte sa mai citesti fie si o singura propozitie trebuie sa stii urmatoarele: Violet, Klaus si Sunny sunt niste copii buni la inima si iuti la minte, insa vietile lor, imi pare rau sa zic asta, sunt pline de ghinioane si nenorociri. Toate povestile despre acesti trei copii sunt nefericite si sumbre, iar cea pe care-o tii acum in mana s-ar putea sa fie cea mai trista dintre toate. Daca nu ai curajul sa citesti o poveste in care e vorba, printre altele, despre un uragan, un dispozitiv de semnalizare, niste lipitori flamande, supa rece de castraveti, un ticalos sinistru si-o papusa pe nume Penny Perfecta, atunci cartea de fata probabil te va umple de deznadejde.Eu voi continua cronica acestor tragice intamplari, caci asta mi-e menirea.
Tu insa trebuie sa decizi singur daca poti indura o poveste nefericita.Cu deosebit respect,Lemony SnicketCiteste si primele doua volume din serie:Inneguratul inceputRefugiul Reptilelor

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lemony Snicket

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Fereastra fantastica de Lemony Snicket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *