Fetita cu fluturi in par

Autor: Oana Cristina Tanase
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Fetita cu fluturi in par
ID produs: 9786063329159

Fetita cu fluturi in par de Oana Cristina Tanase – Descriere

Acolo, inlauntrul sufletului ei, lumi magice se intrepatrundeau. Mii de culori si de senzatii nemaivazute si nemaitraite se inghesuiau nedumerite asteptandu-si randul, uneori cuminti, alteori dand navala sa iasa din adanc catre soare. Asa mititica cum era, uneori cobora inauntru si se scufunda usor pana in adancuri, curioasa sa descopere culorile si sunetele ce o atrageau ca un magnet.
Ramanea acolo, lasandu-se purtata zile in sir intr-o lume de basm si poate ca ar mai fi calatorit mult si bine daca vocile calde ce o inconjurau nu ar fi chemat-o insistent inapoi in lumea lor. Alteori, fara sa stie sau poate doar uitand uneori ca fiecare are o alta lume, cu alte mii de culori, entuziasmata si plina de elan, si-ar fi dorit sa-i ridice in zborul ei, pe aripile bucuriei, calare pe fluturii ei multicolori, pe toti pe care ii iubea asa de tare. Cu timpul, a inteles ca fluturii erau doar ai ei si numai pe ea o pot duce in inaltul cerului, printre curcubeie si raze de soare sau printre stropi de ploaie.
Chiar ei, fluturii ei minunati, i-au povestit ca unii oameni calatoresc in vis calare pe elefanti uriasi, altii pe pisici curajoase, in vreme ce altora le place sa leneveasca in jurul focului si sa porneasca in vis pe scantei arzatoare de nerabdare direct pe hornul semineului.Lumea i se descoperea pe zi ce trece tot mai frumoasa si plina de miracole la tot pasul. Si ea multumea Domnului. Invata lectia recunostintei.
Cu fiecare pas, cu fiecare bucurie, sufletul i se dilata si simtea ca din preaplinul ei are de daruit un infinit de iubire.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Oana Cristina Tanase

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Fetita cu fluturi in par de Oana Cristina Tanase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *