Fictiunile arhitecturii

Autor: Dana Vais
Editura: Paideia
Categorie: Arta, arhitectura
Produs: Fictiunile arhitecturii
ID produs: 9789735964221

Fictiunile arhitecturii de Dana Vais – Descriere

Cartea de fata se refera la o serie de teorii din arhitectura contemporana ce apartin unor super-staruri ca Peter Eisenman sau Rem Koolhaas. Ea incearca insa si sa evidentieze anumite coordonate teoretice ale practicii arhitecturale romanesti – ca de exemplu, relatia sa contradictorie cu „modernitatea”. Din toate aceste surse eterogene, volumul extrage insa o concluzie si vrea sa transmita un mesaj: dimensiunea teoretica a arhitecturii e o constructie explicita, o realitate fabricata si in acest sens o „fictiune”.
Dar fictiunile arhitecturii devin in mod necesar si o realitate palpabila si sunt cel putin la fel de importante ca toate celelalte fictiuni in care ne-am obisnuit sa traim azi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dana Vais

Carti Editura PAIDEIA

Carti din categoria Arta, arhitectura

One thought on “Fictiunile arhitecturii de Dana Vais

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Fictiunile arhitecturii de Dana Vais? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *