Autor: Marco Missiroli
Editura: Pandora M
Categorie: Fictiune
Produs: Fidelitate
ID produs: 9786069782620

Fidelitate de Marco Missiroli – Descriere

Roman distins cu premiul STREGA GIOVANI 2019Missiroli ajunge direct in partea intunecata a vietilor noastre launtrice. Roberto SavianoSimti ca te refugiezi in paginile acestei carti si nu mai vrei sa iesi din vraja ei. La StampaO scriitura si o intriga ce se dezvaluie cu talent si delicatete, conturand portretul impresionant al unui cuplu.
O relatare extraordinara a unui subiect aparent obisnuit, care vorbeste despre greutatile vietii, complexitatea relatiilor dintre oameni si simplitatea dragostei. Letture.orgCe cuvant gresit, amant.Ce cuvant gresit, tradare.Suntem siguri ca a rezista unei ispite inseamna fidelitate?Dar daca aceasta renuntare ar reprezenta tradarea naturii noastre mai profunde?Fidelitatea este o ancora care ne permite sa nu fim coplesiti de furtuna, dar este si oglinda in care ne cautam reciproc, in speranta de a ne recunoaste pe noi insine. Asta ne spune Marco Missiroli, mergand la inima personajelor sale: el, ea, cealalta si celalalt.
Noi insine.Pregateste-te sa-ti citesti povestea.Carlo, un profesor de creative writing, si Margherita, o arhitecta devenita agenta imobiliara, formeaza un cuplu tanar si fericit, in care fiecare partener este perfect constient de framantarile celuilalt. Se iubesc, insa in acelasi timp au dorinte care trec dincolo de peretii dormitorului lor.Carlo tanjeste dupa frumusetea linistita a uneia dintre elevele sale, Sofia, iar Margherita viseaza la mainile puternice ale terapeutului ei, Andrea.Marco Missiroli s-a nascut in Rimini, pe coasta Marii Adriatice, si acum locuieste la Milano, unde este redactorul-sef al unei reviste de psihologie si editorialist cultural pentru Corriere della Sera.Primul sau roman, Senza coda (2005), a castigat Campiello Opera Prima (echivalentul italian al Costa First Book Award). Romanul sau Atti osceni in luogo privato (2015) a devenit un bestseller inca de la aparitie si s-a vandut in peste 150 000 de exemplare.Fidelitate, cel de-al saselea roman al lui, a fost #1 bestseller in Italia si e in curs de adaptare intr-un serial Netflix.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marco Missiroli

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.