Fizica pentru performanta

Autor: Victor Stoica, Ion Toma
Editura: Art Educational
Categorie: Stiinte exacte. Matematici
Produs: Fizica pentru performanta
ID produs: 9786069448595

Fizica pentru performanta de Victor Stoica, Ion Toma – Descriere

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018„Lucrarea de fata – scrisa de doi fizicieni bine cunoscuti, profesori cu o bogata experienta didactica si o indelungata preocupare in provocarea mintilor tinere si iscoditoare – aduce in fata cititorilor cele mai noi probleme date la concursurile de fizica adresate elevilor de gimnaziu dornici de performanta.Plecand de la testele de selectie din cadrul Centrului de Excelenta in Fizica din Bucuresti autorii acestui volum (si, implicit, ai problemelor continute in volum, fie singuri, fie in colaborare cu alti profesori de elita) aduc in fata rezolvitorilor pasionati de probleme de fizica un material valoros ce reflecta atat nivelul actual al concursurilor de fizica din Romania, cat si bucuria de a dezvalui modalitati noi de abordare a unor fenomene fizice cu ajutorul cunostintelor de fizica si matematica dobandite de elevii de gimnaziu.”conf. univ.
dr. Sebastian Popescu,Universitatea „Alexandru loan Cuza”, IasiPe data de 5 ianuarie 2018, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai putin de 159 de carti Art Educational si Art Klett sunt prezente in aceasta lista.
Aceste titluri sunt marcate, cu rosu, pe pagina de produs, prin formularea „Avizat de M.E.N. pe data de 5 ianuarie 2018”. Verificati cu atentie pagina fiecarui titlu comandat.
Daca nu gasiti o astfel de atentionare, este vorba fie de un titlu nedepus la avizare, fie de un titlu nou.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Victor Stoica

Carti Editura ART EDUCATIONAL

Carti din categoria Stiinte exacte. Matematici

One thought on “Fizica pentru performanta de Victor Stoica, Ion Toma

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Fizica pentru performanta de Victor Stoica? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *