Flamurile negre: ascensiunea ISIS

Autor: Joby Warrick
Editura: Black Button Books
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Flamurile negre: ascensiunea ISIS
ID produs: 9786069423745

Flamurile negre: ascensiunea ISIS de Joby Warrick – Descriere

Castigatoare a premiului Pulitzer 2016 pentru nonfiction, Flamurile Negre: ascensiunea ISIS a fost considerata cea mai buna carte a anului 2015 de catre The New York Times, The Washington Post, People Magazine, San Francisco Chronicle, Kansas City Star si Kirkus Reviews.Intr-o relatare dinamica si dramatica, reporterul Joby Warrick, castigatorul premiului Pulitzer, dezvaluie felul in care actiunile militantilor islamisti din spatele ISIS au luat nastere intr-o inchisoare izolata din Iordania si s-au raspandit cu ajutorul involuntar a doi presedinti americani. Bazandu-se pe accesul la surse unice la nivel inalt din CIA si din serviciile secrete iordaniene, Warrick completeaza puzzle-ul, moment cu moment, cu detalii operationale, perspective ale diplomatilor si spionilor, generalilor si sefilor de stat, dintre care multi au prevazut o amenintare mai mare decat al-Qaeda si au incercat cu disperare sa o opreasca. Flamurile negre este o relatare istorica, geniala si definitiva, care expune ramificatiile celei mai periculoase amenintari teroriste de astazi.Despre autor: Joby Warrick este castigatorul a doua premii Pulitzer, primul pentru jurnalism in 1996 si al doilea pentru nonfiction in 2016 pentru Flamurile negre: ascensiunea ISIS.
Autor al bestsellerului publicat in 2011, The Triple Agent, Joby Warrick scrie pentru The Washington Post din 1996 despre Orientul Mijlociu, diplomatie si securitate nationala.A fost corespondent UPI in Europa de Est si a colaborat cu publicatii ca Philadelphia Inquirer si Delaware County Daily Times.„Reporter la The Washington Post si autor al bestsellerului din 2011 The Triple Agent, Joby Warrick are un dar pentru a construi relatari cu o energie si detalii de romancier si in acest volum creeaza cel mai revelator portret al lui Abu Musab Al-Zarqawi, fondatorul organizatiei care va deveni Statul Islamic (cunoscut si ca ISIS)… Pentru cititorii interesati de radacinile Statului Islamic si geniul malefic al fondatorului sau, nu exista o carte mai buna cu care sa inceapa.”Michiko Kakutani, The New York Times„Cartea lui Warrick este probabil cea mai detaliata si nuantata relatare a formarii si ascensiunii ISIS publicata pana acum. Flamurile negre e plina de personalitati, dar pastreaza si un focus atent pe arcul larg al istoriei.”Boston Globe„Warrick construieste diagrama ascensiunii lui Zarqawi de la un huligan iordanian impatimit al bauturii la unul dintre cei mai brutali jihadisti din lume.
Demonstreaza cat de mult ii datoreaza lui Zarqawi militantii Statului Islamic: nu doar ideologia, ci chiar culoarea uniformelor pe care prizonierii le poarta in executiile filmate. Militantii ISIS, explica una dintre sursele lui Warrick, sunt «copiii lui Zarqawi».”The New Yorker„Joby Warrick construieste Flamurile negre cu maiestria unui spion, mintea unui reporter de de investigatii si cu talentul unui romancier”, spune Dana Priest, reporter Washington Post premiata de doua ori cu Pulitzer. Arareori o carte cu un subiect atat de vast si complex clarifica lucrurile cu atata usurinta.Black Button

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Joby Warrick

Carti Editura BLACK BUTTON BOOKS

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Flamurile negre: ascensiunea ISIS de Joby Warrick

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *