Flatscher. Uau, un sconcs detectiv!

Autor: Antje Szillat
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Flatscher. Uau, un sconcs detectiv!
ID produs: 9786067933864

Flatscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat – Descriere

Flatscher este cel mai istet sconcs din oras! Dar, in timp ce cauta sa-si ia micul dejun in curtea din spatele restaurantului preferat, ajunge sa fie prins de furiosul bucatar Bode, care il arunca intr-un sac. Doar un salt indraznet si utilizarea abila a armei cu duhori il pot ajuta sa scape, ajungand… sub hainele lui Theo, fiul lui Bode. Intalnirea este insa de bun augur: este inceputul unei mari prietenii si al unei stralucitoare cariere de superdetectivi! Pentru ca, descoperindu-si pasiunea comuna, Flatscher si Theo deschid de indata Agentia de Detectivi din Fundul Curtii.
La secretariat: Cloe. Echipa de sprijin: Sobolanii Olaf, Mo, Jo si Flo, din gasca O. Si, cum treaba merge struna, apare si primul caz, iar lui Flatscher ii zvacneste deja celebrul nasuc…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Antje Szillat

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Flatscher. Uau, un sconcs detectiv! de Antje Szillat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *