1 / 2

2 / 2Editura: ALL
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Forme si culori
ID produs: 9786067960297

Forme si culori – Descriere

Micutii cu idei marete descopera formele si culorileCu istetimea inconfundabila marca PIXI, aceasta carte reuseste sa adune intre copertele ei o multime de activitati distractive si de informatii utile.Corina isi confectioneaza un colier, construieste un turn magic sau pregateste o cina delicioasa. Dar lista situatiilor descrise in carte nu se opreste aici. Copiii sunt incurajati sa deseneze, sa coloreze si sa se joace in timp ce se aventureaza intr-o lume plina de surprize.
Cu alte cuvinte, vor invata formele si culorile in cel mai creativ si amuzant mod cu putinta.Seria PIXI CREATIV pastreaza farmecul indragitelor colectii PIXI, PIXI STIE-TOT si MAXI PIXI, prezentandu-le copiilor atat universul in care traim, cat si taramul povestilor prin intermediul activitatilor care le vor stimula imaginatia si creativitatea. Astfel, micutii de 3-6 ani sunt invitati sa desenze, sa coloreze, sa rezolve ghicitori amuzante si sa participe la jocuri palpitante. Simbolul acestei serii este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura ALL

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Forme si culori

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Forme si culori de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *