Formula maiestriei

Autor: Andy Szekely
Editura: ACT si Politon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Formula maiestriei
ID produs: 9786069133590

Formula maiestriei de Andy Szekely – Descriere

„Excelenta personala sau cum devenim foarte buni in ceea ce facem zi de zi. Suna bine, dar ce inseamna asta, de fapt? Formula maiestriei lamureste acest subiect rezervat pana de curand specialistilor. Te invata printr-un proces aplicabil pas cu pas cum sa iti accelerezi evolutia catre maiestrie.” – Florin Rosoga, antreprenor, blogger, autor„Am facut cunostinta cu formula maiestriei in primul meu bootcamp, in 2012.
De atunci, a ajuns de la un simplu concept, sa devina formula practica pe care imi gandesc strategic cresterea.” – Calin Iepure, speaker, autor, antreprenor„Indiferent pe ce treapta te afli, poti sa incepi sa inveti despre excelenta, performanta, maiestrie. Este arta pe care ne-o propune aceasta carte, in termeni simpli si aplicabili.” – Prof. Univ.
Dr. Habil. Sandu Frunza„Sunt unele carti care te fac sa reevaluezi felul cum te raportezi tu la tine sau la cei din jurul tau.
Eu le vad ca pe niste calatorii exploratorii, care iti pun intr-o lumina diferita mediul inconjurator si modifica felul cum interactionezi cu tot ce e in jurul tau. Asa este cartea de fata.” – norulvesel.ro

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andy Szekely

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Formula maiestriei de Andy Szekely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *