Fram, ursul polar

Autor: Cezar Petrescu
Editura: Cartex
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Fram, ursul polar
ID produs: 9789731047553

Fram, ursul polar de Cezar Petrescu – Descriere

Fram, ursul polar este povestea unui urs alb, „puternic, dar bland si glumet“, care isi traieste majoritatea vietii in circ, unde ani buni fusese principala atractie. „El nu avea nevoie de imblanzitor, de cravasa si de semnale. Intra singur in arena, ca un om.
Intra in doua labe, cat era de mare. Saluta in dreapta si in stanga, inainte si indarat. […] Pe urma facea un semn ca vrea liniste.
Si incepea singur programul lui“. Totusi dorul de a deveni un urs ca toti ursii, adica salbatic si liber, il duce spre casa, la Polul Nord, acolo unde poate sa se bucure de gheturi, de vanturi, de viscole, de soarele polar sau de aurora boreala.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cezar Petrescu

Carti Editura CARTEX

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Fram, ursul polar de Cezar Petrescu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Fram, ursul polar de Cezar Petrescu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *