Freddie, brotacelul care voia sa danseze!

Autor: Stefanie Reich, Anja Ackerman
Editura: Univers
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Freddie, brotacelul care voia sa danseze!
ID produs: 9789733410836

Freddie, brotacelul care voia sa danseze! de Stefanie Reich, Anja Ackerman – Descriere

Cand brotacelul Freddie vede un roi de libelule dansand gratioase in aer, vrea sa faca si el balet pe apa.Libelulele rad de felul in care arata, iar Freddie incepe sa aiba indoieli ca poate fi balerin. Dar, fiindca nu exista niciun motiv pentru care un brotacel n‑ar putea dansa, incepe sa faca exercitii de gimnastica si pasi de dans tot mai complicati.Intr‑o zi, o libelula il zareste dansand cu atata gratie, incat il invita pe Freddie sa faca parte din baletul pe apa.Se pare ca visul lui Freddie e foarte aproape sa se indeplineasca! Dar Freddie refuza. Nu are nevoie de aplauze, pentru ca e fericit sa poata dansa pe lac, cat e ziua de lunga.
O poveste despre curaj si perseverenta, care ii invata pe copii sa aiba incredere in ei insisi si sa‑si indeplineasca visele, indiferent de ce cred cei din jur…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stefanie Reich

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Freddie, brotacelul care voia sa danseze! de Stefanie Reich, Anja Ackerman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *