Fugara

Autor: Alice Munro
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Fugara
ID produs: 9786063332258

Fugara de Alice Munro – Descriere

Cartea scriitoarei Alice Munro cuprinde opt povestiri extraordinare despre natura infinit oscilanta si surprinzatoare a dragostei. De la prima povestire, despre o tanara femeie care se dovedeste incapabila sa-si paraseasca sotul, desi isi inchipuie ca este hotarata s-o faca, pana la cele trei povestiri ce dezvaluie emotiile complexe ale eroinei lor, o femeie pe nume Juliet, oamenii despre care scrie Munro – femei de toate varstele si starile sociale, cu prietenii, parintii si copiii lor – capata sub ochii nostri o viata absolut reala, ca si cum ne-ar fi vecini. Scriitoarea are darul miraculos de a face povestirile acestea la fel de autentice si de memorabile ca povestea propriei noastre vieti.”Un maestru al prozei scurte contemporane.
Comitetul Nobel Una dintre cele mai oneste si mai exigente proze ale timpului nostru.” – The Times „Un adevarat maestru al formei.” – Salman Rushdie

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alice Munro

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Fugara de Alice Munro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *