1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Jeanne Bendick
Editura: Humanitas
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Galen si inceputurile medicinei
ID produs: 9789735062392

Galen si inceputurile medicinei de Jeanne Bendick – Descriere

Sunt doctorul Galen, grec din Pergam. In vremea mea nu gaseai altul cu mai mult renume. N-aveam la indemana prea multe instrumente, dar, cu firea-mi curioasa, am inventat leacuri folosite chiar si azi.
Se poate spune, fara gres, ca eu am preschimbat si medicina, si farmacia in stiinte. Am dus o viata plina de-aventuri. Plecand de-acasa, am calatorit pe uscat si pe mari primejdioase, invatand pretutindeni cat mai multe despre natura si corpul omenesc.
La Roma am ingrijit patru imparati; am fost medic si antrenor al vitejilor gladiatori. Am lasat in scris drept mostenire o adevarata enciclopedie medicala, iar ideile mele au ramas litera de lege timp de 1500 de ani.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jeanne Bendick

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Galen si inceputurile medicinei de Jeanne Bendick

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Galen si inceputurile medicinei de Jeanne Bendick? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *