Geofilosofia Europei

Autor: Massimo Cacciari
Editura: Paideia
Categorie: Filosofie
Produs: Geofilosofia Europei
ID produs: 9786067481358

Geofilosofia Europei de Massimo Cacciari – Descriere

Massimo Cacciari s-a nascut la Venetia in anul1944. Este unul dintre cei mai importanti filosofi italieni contemporani. Dintre cartile sale cele mai cunoscute amintim: Krisis aparuta la Editura Feltrinelli, Milano, 1976, Dallo Steinhof, 1980, Icoana Legii, 1985, Ingerul necesar, 1986 si o noua editie mai ampla in 1992, Despre inceput, 1990 si Geofilosofia Europei, 1994, aparuta la Editura Adelphi, Zeit ohne Kronos, Ritter, Klagenfurt; Dran.
Meridiens de la decision dans la pensee contemporaine, L’eclat, Combas, 1992. A fost de doua ori primar al Venetiei. Din aceasta cauza i se mai spune si „filosoful doge”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Massimo Cacciari

Carti Editura PAIDEIA

Carti din categoria Filosofie

One thought on “Geofilosofia Europei de Massimo Cacciari

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Geofilosofia Europei de Massimo Cacciari? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *