1 / 2

2 / 2Autor: Roald Dahl
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: George si miraculosul sau medicament
ID produs: 9786067884258

George si miraculosul sau medicament de Roald Dahl – Descriere

George gaseste o cale pentru a-si transforma bunica cea rea intr-una buna.Intr-o zi, George ramane singur acasa cu bunica lui, o zgripturoaica ingrozitoare, care nu-i zambeste si nu se joaca niciodata cu el. Asa ii vine ideea sa faca un medicament miraculos, care s-o transforme pe bunica rea intr-una buna.Ori a gresit George dozajul, ori n-a nimerit ingredientele, cert e ca bunica incepe sa creasca si sa tot creasca pana cand e mai mare decat casa! Ce-o sa pateasca George pana cand se intorc parintii si ce o sa se intample cu bunica?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Roald Dahl

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “George si miraculosul sau medicament de Roald Dahl

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea George si miraculosul sau medicament de Roald Dahl? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *