Ghid practic de medicina de urgenta Washington

Autor: Mark Levine, William Gilmore, Adela Golea
Editura: Hipocrate
Categorie: Medicina
Produs: Ghid practic de medicina de urgenta Washington
ID produs: 9786069457511

Ghid practic de medicina de urgenta Washington de Mark Levine, William Gilmore, Adela Golea – Descriere

Fiecare volum de inalta calitate a seriei de succes Manualele Washington reuneste autori profesori si rezidenti de la Washington University School of Medicine din St. Louis. Ghidul Practic de Medicina de Urgenta Washington, ultimul volum din serie, se focuseaza pe continutul practic pentru doctorii de medicina de urgenta.
Complet si concis, poate fi considerat si o referinta de buzunar, oferind informatii la indemana chiar si in punctele de ingrijire.
Merge dincolo de scopul referintelor traditionale de medicina de urgenta, oferind informatii despre interactiuni, tratamente si stabilizarea pacientilor.
Capitolele sunt organizate in functie de organe, cu focalizare pe continut cu exemple din practica pentru profesionistii din medicina de urgenta.
Ideal pentru studentii si rezidentii din departamentele de urgenta, doctorii de medicina de urgenta, precum si asistente medicale si infirmiere.
Fiecare capitol are aceeasi structura, pe puncte, astfel incat sa se poata descoperi informatia rapid si sa se aplice efectiv intr-o situatie practica.
Acopera domenii apropiate de departamentele de urgenta: toxicologie, proceduri pentru sfarsitul vietii, ingrijiri psihiatrice, ecografie, violenta in UPU, abilitati procedurale si altele.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mark Levine

Carti Editura HIPOCRATE

Carti din categoria Medicina

One thought on “Ghid practic de medicina de urgenta Washington de Mark Levine, William Gilmore, Adela Golea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *