Ghidul managerilor intelepti

Autor: James McGrath
Editura: Niculescu
Categorie: Business si economie
Produs: Ghidul managerilor intelepti
ID produs: 9786063801419

Ghidul managerilor intelepti de James McGrath – Descriere

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE MANAGEMENT Sl CUM SA-TI PUI IDEILE IN APLICARE INTR-UN TIMP RECORD!„O adevarata colectie de bijuterii! Nu este doar o carte despre management, ci si un ghid pretios pentru directorii de vanzari.”Dr. Paul Mycock, consultant principal, Ampercom Systems LimitedGhidul managerilor intelepti ne pune la dispozitie 90 dintre cele mai importante citate despre management care au fost enuntate vreodata. Cele mai multe dintre ele sunt gandite de lideri, analisti si consultanti remarcabili, printre care Warren Buffett si Peter Drucker.
Cartea mai contine insa si replici care apartin unor personalitati, cum ar fi Robert Frost si Elvis Presley.Fiecare sectiune a cartii contine cate doua pagini care cuprind: un citat, explicarea acestuia, idei cu ajutorul carora poate fi pus in practica, precum si posibile intrebari pe care sa vi le puneti, toate acestea expuse in asa fel incat sa fie folosite imediat in viata de zi cu zi.Plina de recomandari despre cum sa rezolvati multe probleme din domeniul managementului, aceasta carte va ofera elementele si abilitatile de care aveti nevoie pentru a avea succes in:
Managementul dezvoltarii afacerilor
Managementul personal si al carierei
Motivarea si coordonarea angajatilor
Transformarea clientilor in parteneri
Planificarea eficienta
Luarea celor mai bune decizii

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de James McGrath

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Ghidul managerilor intelepti de James McGrath

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ghidul managerilor intelepti de James McGrath? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *