Ghidul poznet de cultura Nr. 6 - Septembrie 2016

Editura: Asociatia Cate-n luna si-n mansarda
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Ghidul poznet de cultura Nr. 6 – Septembrie 2016
ID produs: 2000000708935

Ghidul poznet de cultura Nr. 6 – Septembrie 2016 – Descriere

Publicatie culturala lunara pentru copii intre 7-12 ani. Editata de Asociatia Cate-n luna si-n mansarda cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National.Sumar general :- Cuvant de inceput: tema numarului- Prietenii mei, eroii de poveste – Serial de banda desenata realizat de Maria Surducan- Eroi in cultura – Sectiunea dedicata prezentarii profilurilor unor oameni celebri din cultura – De-ale caselor – Sectiunea prezinta cele mai atractive obiective si proiecte arhitecturale, pe intelesul copiilor, insotite de fotografii si/sau ilustratii – A fost odata ca niciodata… – Sectiune dedicata prezentarii de basme si legende romanesti si/sau internationale, rescrise si adaptate publicului actual, insotite de ilustratii – Cum suntem noi – Sectiune dedicata prezentarii unor aspecte de patrimoniu cultural (de la muzee pe care le viziteaza copiii, pana la obiceiuri si sarbatori), insotita de fotograrii/ilustratii. – Micul cine-film – Sectiune de prezentare a unor filme de referinta pentru copii.
– Cititorul poznas – Sectiune dedicata prezentarii de titluri noi, dar si clasice de literatura pentru copii. – Micul actor – Sectiune care prezinta spectacole de teatru de referinta pentru copii. – Din culise – Sectiune de proiecte si ateliere culturale – Scriitorul poznas – Sectiune de debut in domeniul literaturii pentru copii si/ sau a Ilustratiei pentru carti pentru copii – Peste gard – Experiente multiculturale descrise de/pentru copii.
– Curiozitati culturale – Rubrica dedicata diferentelor culturale. – Pilula lui Sugubat – Agenda culturala cuprinde un calendar lunar al activitatilor culturale dedicate copiilor. – Cum sa-ti faci norul tau de povesti – Recomandari ateliere si activitati creative.
– Timbrat-livrat – Rubrica dedicata prezentarii celor mai interesante articole/desene primite la redactie.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura ASOCIATIA CATE-N LUNA SI-N MANSARDA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Ghidul poznet de cultura Nr. 6 – Septembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *