Ghidul superfemeii

Autor: Jaime Kulaga
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ghidul superfemeii
ID produs: 9786063800023

Ghidul superfemeii de Jaime Kulaga – Descriere

„Lucrarea de debut a dr. Jaime Kulaga este un ghid practic si optimist pentru gasirea echilibrului si a implinirii. Este conceput cu inult profesionalism, pentru a ajuta femeile ocupate sa ramana concentrate asupra obiectivelor lor, dar resimtind mai putin stres.
Asa cum explica dr. Kulaga, echilibrul in viata nu inseamna sa inveti cum sa jonglezi cu mai multe sarcini deodata, ci sa te concentrezi asupra lucruritor cu adevarat importante.” Patricia Spadaro, autoarea cartii Honor Yourself: The Inner Art of Giving and Receiving „Kulaga tese firul mai multor concepte, creand astki un spatiu de inspiratie, incurajare Si sfaturi realiste pentru femeile care nu si-au facut o prioritate din ele insele. Ghidul superfemeii imbina relatarea unor exemple indezirabile cu scenarii optimiste si realizabile pentru o viata echilibrata.
Avand informatii si exercitii practice, relevante, lucrarea arata cum sa te eliberezi de sarcinile care trebuie indeplinite, pentru a trai o viata implinita. O recomand cu increderer Paula Renaye, autoarea cartii Living the Life You Love: The No-Nonsense Guide to Total Transformation Din aceasta carte, vei afla cum sa:
identifici rolurile principale ale vietii tale si sa le prioritizezi;
inveti sa spui „nu” si sa ai grija de tine fara a te simti vinovata;
stabilesti scopuri inteligente, sa ceri ajutor si sa iei decizii importante;
reinterpretezi trecutul pentru a-ti fi de folos in prezent.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jaime Kulaga

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ghidul superfemeii de Jaime Kulaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *