Go - Giver - Audiobook

Autor: Bob Burg, John David Mann
Editura: Bob Burg
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Go – Giver – Audiobook
ID produs: 9786069130070

Go – Giver – Audiobook de Bob Burg, John David Mann – Descriere

Go-giver a inceput ca o carte, dar s-a transformat, in timp, intr-o miscare. De la cluburi de carte la consilii executive, de la firme de avocatura la grupuri de rugaciune, de la conglomerate energetice la sanatorii particulare, de la manageri de pizzerii la profesori universitari, au folosit cartea si au declarat ca „a functionat”. Cei doi autori au primit nenumarate scrisori din partea oamenilor.Cartea audio pe care ACT si Politon o propune reprezinta o poveste minunata despre daruire.
Nu este, totusi, vorba despre a fi dragut. A fi o persoana draguta, sincer amabila este minunat in sine si ajuta la construirea relatiilor puternice, dar nu va face din dumneavoastra in mod necesar un om de succes. Exista numerosi oameni care sunt draguti, dar au dificultati financiare.
Autorii spun ca succesul este un rezultat al unor obiceiuri specifice de actiune: crearea valorii, influentarea vietilor oamenilor, punerea pe primul loc a intereselor oamenilor, autenticitatea si smerenia de a ramane deschis spre a primi.A fi go-giver inseamna ca ar trebui sa va ganditi sa va oferiti gratis produsele sau serviciile? Desi a da ceva gratuit pentru a incepe sau a construi o relatie cu clientul poate fi o strategie minunata de marketing, asta nu inseamna sa fiti go-giver.Cele cinci legi ale succesului stratosferic sunt:Legea valorii;Legea compensatiei;Legea influentei;Legea autenticitatii;Legea receptivitatii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bob Burg

Carti Editura BOB BURG

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Go – Giver – Audiobook de Bob Burg, John David Mann

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *