Hotelul spaimelor - Camera frigorifica (Editie bilingva franceza-romana)

Autor: Vincent Villeminot
Editura: Booklet
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Hotelul spaimelor – Camera frigorifica (Editie bilingva franceza-romana)
ID produs: 6421763008159

Hotelul spaimelor – Camera frigorifica (Editie bilingva franceza-romana) de Vincent Villeminot – Descriere

Bucataria si camara, locuri in care se gasesc bunatati. Doar ca, in general, accesul la aceste minuni este limitat pentru cei mici, daca nu imposibil. Dar spune asta unor copii care au la dispozitie un intreg hotel – si mai ales pasajele si incaperile lui secrete –, care iubesc aventura si care mai stiu si cat de bine se gateste in bucatarie.
Intr-un hotel tacut, Margot si Tristan planuiesc o lovitura de maestru, iar sortii par a fi de partea lor. Momentul este perfect – chiar in seara aceea, hotelul condus de tatal lui Margot gazduieste o petrecere de nunta. Tristan stie din sursa sigura – doar tatal lui este bucatarul-sef – ca torturile profiterol si alte dulciuri de sarbatoare sunt aranjate cu grija in frigider.
Planul lor functioneaza pana la un punct, dar daca bucatarii se intorc? Daca o sa-i prinda? Noroc ca Tristan stie o iesire secreta: o conduce pe Margot din bucatarie in beci, din beci in camera frigorifica si de aici inapoi la etaj. Cei doi nazdravani sunt in siguranta acum, dar Margot a vazut in camera frigorifica ceva foarte straniu, care o face sa vrea sa se intoarca. Nu ii vine usor – in camera frigorifica nu doar temperatura da fiori! −, dar, cum e mare amatoare de povesti de groaza, isi ia inima in dinti si coboara din nou in maruntaiele hotelului, unde o asteapta un labirint plin de surprize, care de care mai inspaimantatoare.
O poveste spusa intr-un ritm alert, cu suspans, dar si cu mult umor, in buna traditie a literaturii scrise anume ca sa te faca sa tresari.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vincent Villeminot

Carti Editura BOOKLET

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Hotelul spaimelor – Camera frigorifica (Editie bilingva franceza-romana) de Vincent Villeminot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *