Ia decizii bune

Autor: Chip Heath, Dan Heath
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ia decizii bune
ID produs: 9786063800498

Ia decizii bune de Chip Heath, Dan Heath – Descriere

Cercetarile in domeniul psihologiei au aratat ca deciziile noastre sunt afectate de o serie de distorsiuni si elemente irationale, printre care si faptul ca… uneori avem prea multa incredere in noi. Cautam informatii care ne sustin punctele de vedere si le evitam pe cele care nu o fac.
Suntem distrasi de emotii. Se pare ca, atunci cand este vorba de luarea deciziilor, creierele noastre sunt instrumente imperfecte. Din pacate, simplul fapt de a fi constienti de aceste lucruri nu rezolva problema, la fel cum faptul ca stim ca avem miopie nu ne ajuta sa vedem mai bine.
Adevarata intrebare este: Cum putem sa ne descurcam mai bine?in la decizii bune!, Chip si Dan Heath, bazandu-se pe un studiu exhaustiv asupra literaturii referitoare la luarea deciziilor, ne prezinta un proces menit sa contracareze aceste distorsiuni. Scrisa intr-o maniera antrenanta, cartea isi poarta cititorii intr-o calatorie de neuitat, de la trucul ingenios folosit de un star rock pentru luarea unei decizii, la achizitia dezastruoasa realizata de un CEO, pana la intrebarea unica ce poate adesea sa ajute la luarea unor decizii personale spinoase.„Cea mai importanta misiune a unui lider este aceea de a lua decizii bune, ceea ce – avand in vedere imposibilitatea cunoasterii absolute a viitorului – este dificil de realizat in mod consecvent. Fratii Heath ne arata cum sa navigam pe terenul minat generat de mintile noastre irationale si cum sa ne crestem sansele de succes.”Inc.
Magazine

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chip Heath

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ia decizii bune de Chip Heath, Dan Heath

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *