Iarna rosie

Autor: Alcaz
Editura: Ideea Europeana
Categorie: Fictiune
Produs: Iarna rosie
ID produs: 9786065946262

Iarna rosie de Alcaz – Descriere

A doua viata a durat 30 de ani.Multi, daca tinem seama ca ei au fost traiti sub dictatura comunista.– Daca ma ascultai…Nu te mai ascult de mult, daca-ti mai amintesti! Deci, o viata fara tinerete, fiindca am intrat direct, din copilarie, in lumea celor mari. Cap de familie la 17 ani este greu de conceput, dar a fost si mai greu de trait.– Ti-ai cautat-o, deci!Nu eu am cautat-o, ci ea m-a cautat! Visurile din copilarie s-au risipit si a trebuit sa-mi creez altele.– Visuri?Ai dreptate. Nu visurile m-au cautat, ci viitorul, ca eu sa fiu stapanul lui, nu destinul, cum se zice.
Pentru ca, asa cum se spune din batrani, destinul ti-l construiesti tu, nu el pe tine.– Trebuie sa recunosc ca ai reusit!Intr-o oarecare masura, pentru ca unele visuri nu s-au stins. Ele ma insoteau ca o umbra ascunsa si, spre marea mea surpriza si satisfactie, au reusit.Nu strica placerea cititorilor, daca vor gasi ca lectura acestui volum este o placere.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alcaz

Carti Editura IDEEA EUROPEANA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Iarna rosie de Alcaz

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Iarna rosie de Alcaz? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *