1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Andrei Dosa
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Ierbar
ID produs: 9789734673636

Ierbar de Andrei Dosa – Descriere

Oscilind intre rutina si senzatiile induse de experientele narcotice, un grup de prieteni navigheaza printr-un spatiu urban populat de figuri grotesti, blazate sau aflate pe marginea prapastiei. O vizita de lucru la o ferma de flori din Hawaii, o experienta virtuala aproape mistica, lumea necunoscuta a batrinilor de la un azil sau o sedinta de storytelling alimentata de stimulenti mentali chimici sunt doar citeva dintre punctele de intersectie ale personajelor. Efervescenta, surprinzatoare, halucinanta, Ierbar spune povestea cautarii trairilor intense si, odata acestea gasite, a nevoii de a le impartasi cu cineva.
„Regizorul, pe post de dealer-mecena. Scriitorul, Hackerul, Filozoful si… Gabi, o femeie – consumatori.
Ei sunt Craii de Curtea-Veche, narcomanii inceputului de secol. Andrei Dosa i-a prins ca intr-un acordeon si ne impartaseste in Ierbar condensarea si dilatarea nu neaparat a unor povesti, ci a perceptiei acestor personaje cu care de multe ori ne intersectam. Conteaza si povestea, dar mai ales modul in care e spusa.
Un roman despre consumarea visurilor, despre ratare, despre spalarea machiajului intr-o baltoaca de la iesirea din club.“ (Alexandru Vakulovski)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andrei Dosa

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ierbar de Andrei Dosa

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ierbar de Andrei Dosa? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *