Igitur

Autor: Stephane Mallarme
Editura: Tracus Arte
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Igitur
ID produs: 9786066649179

Igitur de Stephane Mallarme – Descriere

O aruncare de Zaruri este un algoritm al mantuirii pur literare, fara sprijinul niciunei transcendente. Daca in Igitur, poetul „jucat”, performat, asumat de catre Mallarme pana la urma ezita si nu arunca zarurile, in Aruncare el „se arunca”, decide, intrerupe ezitarea, se incredinteaza finit Hazardului infinit. Va reusi, nu va reusi, nu se stie, nu este sigur.
„Poate”, „daca”, spune Poemul, care incepe pur ipotetic-demonstrativ, printr-o formula din textele de matematica: „fie ca”. Nimic nu e sigur, de-asta singura sansa e sa ne resorbim in marea Hazardului, sa devenim una cu magma de posibilitati ale epocii, cu atat mai mult atunci cand o agita furtuna, amestecand amplificat, cosmic, zarurile.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stephane Mallarme

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Igitur de Stephane Mallarme

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Igitur de Stephane Mallarme? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *