Ikigai sau sensul vietii

Autor: Bettina Lemke
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ikigai sau sensul vietii
ID produs: 9786068977232

Ikigai sau sensul vietii de Bettina Lemke – Descriere

Bettina Lemke este autoare freelance, editoare si traducatoare. Dupa obtinerea unei diplome in studii americane si literatura engleza si spaniola, s-a ocupat multi ani de activitatea editoriala. In urma cu saptesprezece ani, a renuntat la munca intr-o mare editura din Munchen si s-a dedicat activitatii de autoare independenta.
A tradus in germana, printre altele, volumele scrise de John Strelecky si Barbara Sher. Printre lucrarile de succes publicate de ea se numara Der kleine Taschenbuddhist si, mai recent, Geschenke fuer die Seele. Bettina Lemke traieste langa Munchen, dar petrece mai multe luni pe an in Irlanda, pe care o considera un al doilea camin.ZAMBET SI AMABILITATE, ENTUZIASM, EFICIENTA, ENERGIE, SANATATE SI SPERANTA, BUCURIE, DEMNITATE SI, NU IN ULTIMUL RAND, SENTIMENTUL DE A FI VIU.
PE SCURT, RAISON D’ETRE.Ikigai – sau sensul vietii – este o delicata filozofie plina de rezonanta in cultura japoneza, care semnifica bucuria de a trai fericit cu tine insuti, ceea ce, de fapt, inseamna ratiunea de a trai.Iar pentru asta trebuie doar sa cauti in fiecare zi si sa descoperi:
lucrurile pe care le faci cu mare placere si iti aduc bucurie;
lucrurile pe care le faci cu mare placere si iti aduc bucurie, pentru care esti si platit;
lucrurile pe care le faci cu mare placere si iti aduc bucurie, pentru care esti si platit si care aduc bucurie si celor din jur.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bettina Lemke

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ikigai sau sensul vietii de Bettina Lemke

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *