Autor: Gabriel Dinu Herea
Editura: Meteor Press
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Imparatul Alb
ID produs: 9789737287175

Imparatul Alb de Gabriel Dinu Herea – Descriere

Imparatul Alb. Povestea Muntilor Carpati. Inchipuita de Gabriel Herea si desenata de Nane Crasnean NeagoePrin Imparatul Alb – Povestea Muntilor Carpati, Gabriel Herea ne propune un basm cult in care cosmogeneza spatiului geografic romanesc este infatisata ca o mare confruntare intre armatele Tarii de Sus, conduse de Imparatul Alb si armatele intunericului conduse de Imparatul Negru si Imparatul Vulcan.
Din dorinta raului de a distruge Tara de Sus apare sirul de munti vulcanici din actualii Carpati Orientali, care vor fi inconjurati in timpul luptelor de muntii de incretire a actualilor Carpati Meridionali si Orientali. Apele cele vii insamantate de Imparatul Alb in muntii vulcanici vor stinge focul distrugator si vor alunga fortele intunericului, in vreme ce soldatii Imparatului Alb se transforma in stanci. Povestea se sfarseste cu salvarea copiilor, femeilor si batranilor Tarii de sus care vor intemeia o noua civilizatie in Muntii Carpati.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gabriel Dinu Herea

Carti Editura METEOR PRESS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *