In cautarea timpului pierdut. La umbra fetelor in floare

Autor: Marcel Proust
Editura: Art
Categorie: Fictiune
Produs: In cautarea timpului pierdut. La umbra fetelor in floare
ID produs: 9786067105261

In cautarea timpului pierdut. La umbra fetelor in floare de Marcel Proust – Descriere

„La umbra fetelor in floare devine ceea ce Du cote de chez Swann fusese de asemenea, dar la un mod mai putin flagrant, daca putem spune astfel: o reflectie nu numai implicita, dar si insistent explicita asupra adevarului artei si relatiei dintre artist si opera sa. Volumul La umbra fetelor in floare ar putea fi subintitulat «un tratat de poetica», intr-atat de numeroase sunt aici referintele la domeniul tuturor artelor, vazute ca avand structuri izomorfe, oricand omologabile. Descriind un tablou de Elstir sau o fraza muzicala de Vinteuil, Proust descrie propriul lui roman, alcatuirea si «modul lui de functionare».
Cheia de lectura a bucatii muzicale, a tabloului, a paginii de literatura este totdeauna analogica, in virtutea ideii ca totul este metafora si ca «numai metafora poate darui un fel de eternitate stilului».” Irina Mavrodin

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marcel Proust

Carti Editura ART

Carti din categoria Fictiune

One thought on “In cautarea timpului pierdut. La umbra fetelor in floare de Marcel Proust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *