In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral

Autor: Chico Xavier
Editura: Ganesha
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral
ID produs: 9786068742502

In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral de Chico Xavier – Descriere

Cei care traiesc experienta umana cu intelegerea faptului ca treptele scarii sublime trebuie urcate cu pretul efortului personal, si care se bucura de binecuvantarile ceresti prin practica neobosita a Binelui, nu vor fi surprinsi de relatarile oferite de acest mesager interesat de a-i sluji cu dragoste pe ceilalti. Preocupati de indeplinirea Scopurilor Divine, ei stiu ca nu au primit darul vietii doar pentru a-si omori timpul sau darul credintei pentru a-l tulbura pe semenul lor. Afimatiile fraterne ale mesagerului nostru vor provoca insa nemultumire si perplexitate in partizanii favoritismelor, ce sunt inca prinsi in panza vechilor iluzii, chiar daca detin cele mai onorabile acreditari.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chico Xavier

Carti Editura GANESHA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral de Chico Xavier

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral de Chico Xavier? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *