In mintea copiilor

Autor: Svetlana Dorosheva
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: In mintea copiilor
ID produs: 9786068977102

In mintea copiilor de Svetlana Dorosheva – Descriere

„Eu si copiii mei. Intamplari fericite si momente delicate, bucurii, revolte, intrebari sfredelitoare si curiozitati un pic prea mature, uneori si putina minciuna – cat sa coloreze monotonia –, manute murdare, guturaiuri, urlete si vanatai, scutece, jucarii, certuri, tandrete si multa dragoste: Adam, 3 ani, Liran, 6 ani si Aliosa, 11 ani. Fara sfaturi utile, pentru ca educarea unui copil a fost, este si va fi o treaba foarte personala.
Am invatat, am luat notite, am desenat si am pregatit pentru voi doar 22 de episoade pe tema marii neputinte a oamenilor mari in fata copiilor. Dedic aceasta carte parintilor – parintilor mei si, in general, tuturor oamenilor din lume care au pasit pe drumul acesta plin de erori, de intamplari neprevazute si de smerenie. In speranta ca ei vor rade si ca vor intelege ca fac totul asa cum se cuvine.
Indiferent de ceea ce au facut.“ – SVETLANA DOROSHEVA, autoarea bijuteriei grafice Cartea din nufar

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Svetlana Dorosheva

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “In mintea copiilor de Svetlana Dorosheva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *