In noaptea timpului

Autor: Antonio Munoz Molina
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: In noaptea timpului
ID produs: 9786067584783

In noaptea timpului de Antonio Munoz Molina – Descriere

Octombrie 1936.Arhitectul Ignacio Abel, a carui poveste de dragoste se desfasoara in paralel cu povestea de razboi din Spania, pleaca din Madridul mutilat spre o alta viata, pe un alt continent, spre un New York unde are si o buna reputatie, si o iubita de care istoria, frica si prejudecatile il despart. Trecand granitele dintr-o Europa faramitata, barbatul se redescopera neincetat reflectat in fereastra trenului si in propria constiinta. Printre razboaie exterioare si interioare, viata se construieste necontenit, asemenea oraselor proiectate de el insusi.
Printre dorinte si suferinte, dragostea traieste fara liniste, aidoma epocii in care s-a nascut.Amintind de Boris Pasternak, dar si de Ernest Hemingway, capodopera lui Antonio Munoz Molina face portretul unei lumi care dispare odata cu o iubire.„Un fel de Razboi si pace pentru Razboiul Civil din Spania, extraordinarul roman al lui Molina urmareste o multime de personaje, amestecand fictiuni cu figuri reale, creionand atat rutina din vreme de pace, cat si violenta grotesca din vreme de razboi.“Publishers Weekly„Cartea lui Antonio Munoz Molina e aproape insuportabil de frumoasa: la fel ca toate clipele de iubire nebuna.“Marin-Malaicu Hondrari

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Antonio Munoz Molina

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “In noaptea timpului de Antonio Munoz Molina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *