Autor: Simona Antonescu
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: In umbra ei
ID produs: 9789734684434

In umbra ei de Simona Antonescu – Descriere

„Totul incepe cu o venerabila casa cu marchiza de pe malul Dunarii, din Galati, in care doua fete isi petrec copilaria. O casa care ascunde un mister, pentru ca nu au acces decit la o parte a ei. Cind una dintre ele mosteneste cealalta jumatate de casa, incepe o poveste fascinanta, plina de taine si de intimplari neasteptate, care leaga trecutul de prezent.
Pe un perete din sufrageria casei se afla, la inceput, insirate zeci de portrete care ulterior vor fi aduse la viata in roman.Refacind istoria unei familii de-a lungul unui veac, din Belle Epoque pina in cotidianul corporatist, cu biografii feminine pline de iubiri, implinite sau nu, de dramatism si de demnitate, Simona Antonescu reuseste sa isi captiveze cititorul strecurindu-i sentimentul ca prezentul nu e numai ceea ce se intimpla sub ochii nostri, ci si ceea ce s-a intimplat cindva, intr-o legatura de cauzalitate, iar trecutul contine in el posibilitatea prezentului.In umbra ei este o carte marca Simona Antonescu, plina de suspans, de intrigi alambicate, ce par a se prelungi de la o generatie la alta, dar si incarcata de nostalgie, ce revigoreaza cu mult farmec adevarul unei lumi pe care cititorul o simte vie, seducatoare, incarcata, pina la ultima pagina, de mister.Este si cartea unei reveniri la sine, a asumarii sinelui prin scris. Caci, spune naratoarea, «o voce interioara pe care nu o asculti este o parte din tine pe care nu o lasi sa traiasca».” – Bogdan Cretu –

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Simona Antonescu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *