InAlta iubire

Autor: Flavius Simion
Editura: Librex
Categorie: Fictiune
Produs: InAlta iubire
ID produs: 9786069431184

InAlta iubire de Flavius Simion – Descriere

„Ti-as sugera, cititorule, sa iubesti persoana cu care-ti petreci diminetile. S-o iubesti cu toata fiinta. Si s-o pretuiesti, da, s-o pretuiesti precum o tona de diamante.
Ba nu, mai mult de atat. Nu e de ajuns, iar eu nu pot compara iubirea cu pietrele pretioase. E prea putin, prea neinsemnat.Nu te cert, ci iti spun doar ca iubirea nu se cumpara si nici nu se compara.
Eu am incercat totul. N-a mers. L-am mituit si pe Cupidon sa reaprinda iubirea, dar era sleit de puteri si n-a reusit.
Nu avea atata forta cat sa distruga orgoliul ei. A murit si el, poate ca pana la urma n-a fost niciun fel de iubire in ea. Sau poate ca a fost prea multa…
Nici nu vreau sa ma mai gandesc, pentru ca acest text este pentru tine.Ca sa iubesti, frate. Iubeste! Cu toate si de toate. Fara aer, cu pasiune si dor.
Cu patos, ca si cand maine persoana iubita ar pleca si n-ai mai reusi s-o mai vezi vreodata.”inAlta iubire este un fel de jurnal intim despre dragoste al unui barbat tanar. Cu exaltarile si depresiile aferente, iubiri si despartiri, trairi intense si caderi in cel mai intunecat abis.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Flavius Simion

Carti Editura LIBREX

Carti din categoria Fictiune

One thought on “InAlta iubire de Flavius Simion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *