Inca aud muzica noastra in gand

Autor: Agnes Martin-Lugand
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Inca aud muzica noastra in gand
ID produs: 9786064003270

Inca aud muzica noastra in gand de Agnes Martin-Lugand – Descriere

De la autoarea fenomenului international Oamenii fericiti citesc si beau cafeaO meditatie profunda asupra visurilor si ambitiilor fiecaruia dintre noi.Yanis si Vera au tot ce le trebuie ca sa fie fericiti: se iubesc ca in prima zi si au trei copii superbi. Singurul lucru ingrijorator este colaborarea tot mai problematica a lui Yanis cu Luc, partenerul lui de la firma de arhitectura si fratele Verei. Ruptura dintre ei se produce in momentul in care Luc refuza o schimbare majora pe care Yanis o asteapta de mult.
Sustinut de sotia sa si ajutat financiar de Tristan, un client aparut pe neasteptate si care il admira neconditionat, Yanis porneste pana la urma propria afacere.Dar viata care parea un vis incepe sa capete o latura intunecata. Va putea Yanis sa scape de vartejul infernal care ameninta sa-l inghita, fara sa o implice si pe Vera? Va rezista relatia lor presi¬unii celor din jur?“Regasim in acest roman toate ingredientele de succes din celelalte romane ale lui Agnes Martin-Lugand. Teme importante – dragostea, familia, prietenia, ambitia, alegerile pe care le facem in viata – si personaje autentice, de care te atasezi pe loc.” – Le Parisien“Iubire si ambitie, esec si reusita: Agnes Martin-Lugand stapaneste arta de a transforma cotidianul in roman.” – L’Agathois“Agnes Martin-Lugand exploreaza tema alegerilor pe care le facem in viata si pe cea a manipularii cu talentul si finetea pe care i le cunoastem atat de bine.
“ – Tele Loisirs“In cartea mea am vrut sa descriu o viata cladita pe baze solide, care incepe sa se clatine, cu riscul de a se schimba total. Personajele mele suporta consecintele si raman cu cicatricele a tot ceea ce au indurat, dar devin mai puternice.” – Agnes Martin-LugandDupa ce a profesat ca psiholog timp de sase ani, Agnes Martin Lugand s a dedicat scrisului, publicandu si pri¬mul roman, Oamenii fericiti citesc si beau cafea, in regim propriu, pe plat-forma Kindle Amazon, in decembrie 2012. Remarcata rapid de bloggerii atenti la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul in lumea editoriala traditionala.
Astfel, romanul sau a cunoscut un succes urias, fiind tradus in mai multe limbi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Agnes Martin-Lugand

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Inca aud muzica noastra in gand de Agnes Martin-Lugand

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Inca aud muzica noastra in gand de Agnes Martin-Lugand? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *