1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Speranta Anton
Editura: Polirom
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Incursiune in medicina naturista
ID produs: 9789734677627

Incursiune in medicina naturista de Speranta Anton – Descriere

Una dintre cele mai vindute carti de medicina naturista din Romania, ajunsa la cea de-a XVI-a editie.„Intelepciunea din subconstient si imaginatia creatoare pot modela fiecare celula, toate organele, nervii, muschii si, impreuna cu plantele, apa si soarele, pot sa aduca vindecarea. Revelatoare in acest sens sint cuvintele apostolului Marcu: «Toate cite cereti, rugindu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea». Credinta este tot gind acceptat de mentalul constient (sub forma de imagine).
Esenta divina din noi, adevarul, reprezinta sanatatea, pacea, curatenia, bucuria, libertatea, iubirea.” (Speranta Anton)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Speranta Anton

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Incursiune in medicina naturista de Speranta Anton

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Incursiune in medicina naturista de Speranta Anton? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *