Indemn la simplitate

Autor: Ernest Bernea
Editura: Predania
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Indemn la simplitate
ID produs: 9786068195575

Indemn la simplitate de Ernest Bernea – Descriere

In cuprinsul acestor pagini am schitat o seama de teme filosofice, care formal fac jocul intre notatie si eseu. De aceea ele nu au caracter prea tehnic, de stricta specialitate, ci mai mult unul de marturisire. Indelung experimentate interior si controlate cu datele lumii externe, aceste insemnari incearca sa prinda pe scurt stari ale spiritului omenesc, spirit in continua lupta pentru cucerirea unor zone fertile si pure.Prefacerile profunde la care a fost supusa lumea contemporana au azi mai mult ca oricand, o atitudine lipsita de prejudecati, o atitudine pozitiva si creatoare in fata problemelor ce ni se ridica si par sa angajeze intreaga noastra raspundere in fata destinului uman si al civilizatiei.
In acest fel vom iesi din impas si efortul nostru ne va purta acolo unde dorim sa ajungem: la implinirea unei formule superioare de viata.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ernest Bernea

Carti Editura PREDANIA

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Indemn la simplitate de Ernest Bernea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *