Ingeri si demoni

Autor: Dan Brown
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Ingeri si demoni
ID produs: 9786067761733

Ingeri si demoni de Dan Brown – Descriere

O straveche societate secreta O arma mortala O tinta neobisnuita – Cetatea Vaticanului Robert Langdon, specialist celebru de la Harvard, este chemat de urgenta in Elvetia pentru a examina cadavrul lui Leonardo Vetra, pe al carui piept a fost ars cu fierul un simbol ciudat. Ceea ce descopera este uluitor, o straveche organizatie – Illuminati – a declansat o diabolica vendetta impotriva Bisericii Catolice. Cele mai sumbre temeri ale lui Langdon se confirma in seara in care are loc Conclavul de la Vatican, cand afla ca Illuminati a plasat o bomba chiar in inima Cetatii Vaticanului.
Cu ajutorul Vittoriei Vetra, o misterioasa cercetatoare, porneste intr-o cursa frenetica pentru a descoperi amplasamentul bombei si salvarea Vaticanului. Cautarile ii vor purta pe cei doi oameni de stiinta prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii si prin catedrale parasite, pana in cel mai periculos loc de pe Pamant:ascunzatoarea de mult uitata a ordinului Illuminati. inainte de a descifra „Codul lui da Vinci”, lumea era in puterea lor: ingeri si Demoni.
Roman ecranizat in 2009 de Columbia Pictures.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dan Brown

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ingeri si demoni de Dan Brown

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *