Inima pura, minte iluminata

Autor: Maura O’Halloran
Editura: Atman
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Inima pura, minte iluminata
ID produs: 9786068758121

Inima pura, minte iluminata de Maura O’Halloran – Descriere

Complet captivanta de la inceput pana la final, cartea Inima pura, minte iluminata este o poveste reala de care s-ar putea sa te indragostesti.Clasicele memorii ale Maurei O’Halloran au inspirat deja muzicieni si artisti indragiti, un film documentar si numerosi cititori. Aceasta editie extinsa include materiale noi precum jurnalele si scrisorile sale de dinainte de a ajunge in Japonia, romanul ei neterminat si o postfata ce trateaza impactul cultural deosebit al cartii.La doar 24 de ani, Maura a calatorit in Japonia, unde a inceput sa studieze si sa practice zen sub ghidarea unui maestru zen veritabil. A ajuns sa fie recunoscuta ca maestra zen intr-un timp neobisnuit de scurt.
Cartea aceasta este marturia realizarilor sale.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Maura O’Halloran

Carti Editura ATMAN

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Inima pura, minte iluminata de Maura O’Halloran

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Inima pura, minte iluminata de Maura O’Halloran? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *