Autor: Vladimir Lermontov
Editura: Europress Group
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Initiere in fericire, dragoste, bogatie si vis
ID produs: 9786066682473

Initiere in fericire, dragoste, bogatie si vis de Vladimir Lermontov – Descriere

Cand omul traieste rational, iar visele‑i vin de la ratiune si respectiv creeaza imaginile de viitor conform prerogativelor ratiunii. Cele mai importante lucruri din visele rationale sunt: cifrele, sumele pe care omul doreste sa le obtina in viitor. Si doar odata cu dobandirea banilor, crede el, va sosi si momentul delectarii.
Peste tot, la fiecare pas vedem un astfel de mod de viata. Acestia sunt oameni activi, de succes, care‑si pun in fata o sarcina clara: sa castige mai mult si cel mai important e ca se indreapta sigur catre realizarea acestui scop. Aceasta cale le aduce satisfactie si multumire adevarata, insa fericirea nu o pot vedea asa cum nu‑si pot vedea urechile proprii.Pentru a dobandi fericirea, iubirea, bogatia si sanatatea mai intai trebuie sa invatati sa visati din suflet, iar dupa aceasta sa impliniti aceste vise.
Sufletul viseaza la averea, imaginea sentimentelor. Imaginile de viitor corespunzatoare sufletului sunt vii, pulsative, motrice, vibratoare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vladimir Lermontov

Carti Editura EUROPRESS GROUP

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.